Sprijină proiectul Antreprenor.blog

Pentru sprijinirea proiectului, ai mai multe posibilități:

  • Propui content de calitate pe domeniul tău de expertiză

Ne trimiți un articol despre afacerea ta, care îndeplinește obiectivul site-ului. Adică, un articol care prezintă resurse sau informații utile pentru alți antreprenori ca și tine. Acesta poate fi despre serviciile oferite de afacerea ta care sunt destinate antreprenorilor sau dezvoltării de afaceri (servicii IT, Publicitate, Rebranding, Desing, SEO și așa mai departe).

  • Sponsorizezi proiectul ca și companie

Contractul de sponsorizare se încheie în formă scrisă, cu specificarea:

– obiectului;
– valorii (inclusiv evaluarea bunului sponsorizat, după caz);
– durata sponsorizării;
– drepturile și obligațiile părților.

Legea sponsorizării și Codul fiscal permit societăților comerciale plătitoare de impozit pe profit să ofere sponsorizări entităților fără scop lucrativ/ autorităților publice/ persoanelor fizice pentru activitățile desfășurate în anumite domenii și să beneficieze de facilități fiscale.

Cheltuiala cu sponsorizarea oferită nu este o cheltuială deductibilă fiscal, dar poate reprezenta un credit fiscal, adică poate reduce impozitul pe profit de plată cu suma integrală a sponsorizării oferite, cu condiția respectării anumitor condiții. 

Codul fiscal prevede următoarele limite pentru companiile cu impozit pe profit:
➢ 20% din impozitul pe profit datorat;
➢ 0,75% din cifra de afaceri

Mai multe detalii despre aceste facilități fiscale găsiți aici.

  • Donezi ca și persoană fizică

Nu contează cât, contează că ai făcut-o! Orice ajutor este bine venit și extrem de apreciat deoarece ne să ajută să ne îndeplinim scopul.
Poți dona online aici.

  • Poți achiziționa un spațiu de publicitate pe blog

Dacă produsele/serviciile oferite de către compania sunt adresate antreprenorilor, respectiv afacerilor, și vrei să le promovezi pe site-ul nostru, poți achiziționa unul din spațiile noastre publicitare pentru a-ți afișa reclama.

Mai multe detalii la contact@aaid.ro